Sæson 2018-2019 / Odsherredsholdet 2018-19
 
Odsherredsholdet 2018-2019

Målgruppe
Du er en af dem der bruger mere tid på hænderne end fødderne. Du har styr på vejrmøllen og salto i minitrampolin. Du kan motivere dig selv og har lyst til at lære nye spring.

Hvad enten du lige har landet din første salto eller skal have en ekstra skrue på dine dobbeltrotationer, så kan Odsherredsholdet være noget for dig. Holdet er fra 5. klasse og op.

For at gå på holdet…                    
Gymnasterne har en alder eller niveau der gør at vi anbefaler at man dyrker gymnastik, eller en anden form for krævende idræt, uden for holdets træningstid. Dermed kan gymnasten oparbejde en fysik der gør at gymnasten flytter sit niveau og minimerer risikoen for skader.

Som noget nyt vil der være nogle krav der skal være opfyldt for at man kan gå på holdet:

Du skal kunne lave en vejrmølle/rondat (araberspring) selv.
Du skal kunne lave en salto i minitrampolin og lande nogenlunde sikkert på fødderne med et minimum af modtagning.
Du skal kunne bære din vægt på hænder op ad en væg i minimum 10 sekunder.
Du skal deltage aktivt i hele træningen.
Hvis der er mange (over 50) der er interesserede kan vi desværre være nødt til at hæve niveauet af de spring der forventes du kan lave.

Hvis du eller dine forældre er bekymrede for om du opfylder kravene, så husk at der er flere lokalforeninger i Odsherred der gerne vil hjælpe med at dygtiggøre dig. Til de første træninger vil der være repræsentanter for foreningerne i Odsherred der kan hjælpe med at finde et hold til netop dig.

Træningen/sæson  opstart uge 36
Vi træner tirsdag 18.30 til 20.30 i Vig-hallen, hvor der er springgrav og stortrampoliner til rådighed. Ud over 10-12 opvisningerne i foråret, så regner vi med et par søndagstræninger og et enkelt weekendarrangement i løbet af efterår og vinter.

Du skal regne med udgifter til kontingent, dragt, holdtrøje og opvisninger på omkring 1100kr. I forbindelse med weekendarrangementet kan der være ekstra udgifter.

 

Tilmelding foregår gennem  Vig gymnastikforening